premium

 

"De cursus is inhoudelijk mooi gestructureerd opgebouwd, met een aantrekkelijke lay-out. Je wordt stapsgewijs van een idee tot een eindresultaat geleid." Patricia premium cursist

Persoonlijke begeleiding van Franca tijdens deze e-course. Met de basis e-course kun je zelfstandig aan de slag om een verandering - klein of groot - in je huis te realiseren.

Ik kan me voorstellen dat je tijdens deze e-course graag feedback van mij zou willen. Een professionele blik zorgt ervoor dat je meer uit deze e-course haalt! Daarnaast zijn de 2 contact momenten tevens een stok achter de deur om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de informatie die je van mij ontvangt.

Speciaal voor deze e-course heb ik een premium abonnement ontwikkeld. Tijdens de e-course heb je 2 keer per mail contact om materiaal met mij te delen. Daarnaast krijg je van ook nog het werk e-boek dat ik speciaal voor deze e-course heb ontwikkeld. Je ontvangt van mij een aanvullende pdf document of een link naar een online publicatie.

In dit uitgebreide document van meer dan 100 pagina's staan overzichtelijk alle opdrachten, vindt je meer achtergrond informatie met veel inspirerende plaatjes.