Compleet advies


 

UITLEG BIJ EEN COMPLEET ADVIES - EEN INTERIEUR TRAJECT OP MAAT

Weet je niet goed hoe ik je kan helpen? Of wil je meer weten over mijn werkwijze? Hieronder zie je mijn stappen. Een interieur ontwerp & advies is een creatief proces daardoor zul je merken dat je een ontwerp proces nooit rechtstreeks van fase A naar eindresultaat B loopt.

LUISTEREN

Ik kom eerst eens langs om naar je te luisteren. Uiteindelijk ben jij de degene die in je huis woont, niet ik. Daarom besteed ik veel aandacht aan deze fase. Door vragen te stellen, je dingen voor te leggen, samen naar moodboards kijken. Hoe meer ik van jou weet hoe beter. We stellen samen vast welk aspect (indeling, inrichting, styling, kleur) van je interieur de meeste aandacht nodig heeft. Ik vertaal uiteindelijk jouw verhaal in een prachtig interieur.

HELDERHEID

Na ons gesprek maak ik een intake en een offerte op maat. Daarin staan de afspraken die we tijdens het kennismakingsgesprek hebben gemaakt op een rij. En worden de kosten om je droom interieur te realiseren inzichtelijk, dus geen financiële verrassing achteraf.

VERKENNING

Nu ga ik de verschillende indelingen onderzoeken met een vlekkenplan. De look and feel vaststellen door middel van een moodboard of een interieur persoonlijkheid zoals op mijn pinterest account, met kleuren en materiaalschema. Daarnaast ontwerp ik ook een algemeen lichtplan. Op basis van dit eerste voorstel dat ik inzichtelijk maak met bv schetsen van een plattegrond, een perspectief, en kleur en materiaal combinaties maak jij een keuze.

UITWERKING

Je hebt een keuze gemaakt uit de eerdere voorstellen of er is een combinatie uit de verschillende opties ontstaan. De details worden uitgewerkt, de plattegrond met daarin de meubels en evt maatwerk ligt vast. Optioneel wordt er een 3d tekening gemaakt. Offertes bij derden worden aangevraagd. Maar het allerbelangrijkste is dat jij er helemaal blij van wordt!

ACTIE

In het geval van een verbouwing kom ik tijdens het bouwproces regelmatig langs en ben daarbij in nauw overleg betrokken bij het werk van de aannemer en andere uitvoeders zodat alles op rolletjes loopt. Bij een restyling van je interieur komen nu de grote meubels binnen en maken we een start met de uitvoering van het plan.

GENIETEN

Nu gaan we de puntjes op de i zetten met de styling. De basis staat als een huis waardoor alles op z'n plek valt. Deze hoeven we alleen nog maar aan te vullen en persoonlijk te maken. En hoef jij alleen nog maar achterover te leunen en te genieten.

KOSTEN

Voor dit traject maak ik graag een offerte op maat.

ZIN OM SAMEN AAN DE SLAG TE GAAN?

Voordat we een eerste kennismaking bij je thuis inplannen stemmen we eerst via mail en daarna per telefoon af. Dan krijg ik alvast een beter beeld van je interieur, je vragen en je wensen. Samen kunnen we dan bepalen hoe ik je het beste kan helpen. Per mail ontvang ik graag van te voren:

  • Foto's van je huis, vanuit elke hoek een (of de ruimte die je graag wilt veranderen).
  • Een aantal plaatjes van interieurs die je aanspreken: stijl, sfeer en kleuren. Dat kan ook een link naar bv een pinterest board zijn.
  • Daarnaast een overzicht van je wensen.
TOT HORENS
FRANCA