06-48118893 franca@villadesta.nl

“heldere lijnen, ruimte en licht”

“Vanuit de knelpunten van een ruimte tot creatieve oplossingen komen. ”

over villa d’esta

Villa d’Esta is een interieurstudio die interieurs ontwerpt en zorg draagt voor de realisatie daarvan. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf in je interieur herkent.

Wij zorgen ervoor dat je zelfverzekerd keuzes durft te maken waarover je achteraf zegt: “Hier was ik nooit op gekomen maar het voelt wel aan als mijn thuis.”

Hallo, ik ben Franca een interieurarchitect met liefde voor kleur en styling. Ik bedenk graag creatieve oplossingen die mooie interieurs opleveren. Ik help jou om van de plek waar je veel tijd doorbrengt een ruimte te maken waar jij je prettig en geïnspireerd voelt. En die daarnaast gewoon praktisch voor jou werkt.

Heb je het gevoel dat je je woning niet kloppend krijgt? Vind je het lastig om keuzes te maken? Heb je weinig tijd door je werk en een druk (gezins)leven? Dat herken ik allemaal!

Daarom ga ik aan de slag met een moodboard waarin een kleurenschema, materiaal en stijlkeuzes zichtbaar worden, teken ik een duidelijke plattegrond en kom ik met mooie kleuren en materialen combinaties.

Daarnaast los ik de knelpunten van de ruimte op en maak ik van alle losse puzzelstukjes (jouw wensen en eisen) een kloppend geheel. Als alle functies (eten, koken, opbergen, ontspannen, tv-kijken, werken, etc) op de juiste plek zitten, gaan we je huis inrichten en stylen waarbij ik rekening houd met jouw stijl en smaak.

Trends komen en gaan, maar stijl is iets wat de tijd doorstaat. Mijn interieurs zijn niet trendy, maar wel stijlvol.

Mijn ontwerpdiensten zijn perfect voor mensen die zich graag laten adviseren en op zoek zijn naar een compleet interieuradvies.

Zin om aan de slag te gaan?

Klinkt onze visie en werkwijze als een oplossing?
Aarzel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakings gesprek met ons in!

Franca de Jonge

Franca de Jonge

Interieurarchitect

In 1998 rond ik mijn studie Architectonische Vormgeving aan de KABK in Den Haag af en doe ik werkervaring op bij diverse architectenbureaus in binnen en buitenland. In 2008 start ik met mijn villa d’Esta. Een interieurblog, dat al snel uitgroeit uit tot een bekende site waar je veel inspiratie kunt opdoen voor je woning. Door het hele land geef ik aan meer dan honderden klant kleur-, indeling- en stylingsadviezen. De samenwerking met Peter-Jan, die sinds 2017 bij villa d’Esta is betrokken en onder meer de 3D visuals, de Virtual Reality en de organisatorische kant van de uitvoering op zich neemt, zorgt voor de gewenste schaalvergroting waardoor ik mij naast de styling meer kan richten op mijn oorspronkelijke werkvlak; interieurontwerp.

Peter- Jan van Es

Peter- Jan van Es

Naast zijn werk als luchtverkeersleider op Schiphol ontwikkelde Peter-Jan een groeiende passie voor interieur. In de studio kan hij zijn liefde voor techniek en design combineren door telkens op zoek te zijn naar de nieuwste mogelijkheden. Zo verzorgt hij onder andere de 3D visuals en de VR, besteedt hij extra aandacht aan afwerking en detaillering en onderhoud de contacten met de leveranciers zodat alles op rolletjes loopt.