06-48118893 franca@villadesta.nl

“ZIE NIET HOE HET IS, MAAR HOE HET KAN ZIJN”

Een interieur staat als een huis als alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Een kloppende basis met aandacht voor de samenwerking van kleuren en materialen.

EEN interieurtraject

Goed luisteren naar jouw wensen om te ontdekken waar jij behoefte aan hebt, is het vertrekpunt bij onze interieurontwerpen. Wij zorgen tijdens een ontwerptraject voor minstens vijf contactmomenten zodat we samen tot de beste en verrassendste oplossingen komen. 

Wij ontwerpen en realiseren interieurs vanaf de eerste schets tot aan de kandelaar op tafel. Het is onze ervaring, dat als het interieurontwerp klaar is, er nog veel keuzes gemaakt moeten worden tijdens de realisatie. Deze aandacht en zorg bieden wij onze klanten.

Deze helderheid biedt je het vertrouwen dat er altijd een inspirerend en persoonlijk eindresultaat behaald gaat worden.

 

in zes stappen naar een nieuw interieur

1. KENNISMAKING

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we je ideeën en wensen. Wat wil je vervangen, en wat wil je juist houden? Hou je van kleur, of juist van een lichte basis? Hoe meer we van je weten, hoe beter. Zo krijgen wij een goed beeld hoe we jou het beste kunnen helpen.

2. MOODBOARDS, VIsie & plattegrond

Na de kennismaking gaan wij aan de slag met het analyseren van jouw stijlvoorkeuren en wensen. Op basis van alle informatie maken wij twee moodboards. Je kiest uit deze twee moodboards de stijlrichting die je het meest aanspreekt. Dit moodboard dient als onderlegger voor de keuzes in ons ontwerp. Daarnaast maken we een start met het schetsontwerp in de vorm van onze visie en een plattegrond. We bespreken de visie, bepalen het budget en stellen verschillende merken aan je voor. Onze ervaring is dat zeker zitmeubilair heel persoonlijk is. Daarom geven wij al in een vroeg stadium voor alle meubels waar vervanging gewenst is een aantal opties zodat jullie zelf rustig de tijd hebben om deze meubels in het echt te bekijken en te proberen.

3. WOONWINKEL & SCHETSONTWERP

In dit stadium kunnen we in een woonwinkel afspreken waardoor we je nog beter kunnen leren kennen. Deze extra kennis verwerken wij in het ontwerp. Op basis van het door jou gekozen moodboard en jouw stijlvoorkeuren maken wij het ontwerp. Hier presenteren we onze eerste ideeën voor de kleuren, materialen en meubels en de globale indeling. 

4. EINDONTWERP

Het schetsontwerp werken wij verder uit tot een eindontwerp. Indeling, inrichting, lichtplan, kleuren, vorm en verhoudingen en de materialen; alles komt samen. Het ontwerp ondersteunen we met materialen en kleurstalen zodat je interieur echt tot leven komt.

5. KEUZES MAKEN

Doordat elk huis een unieke lichtval heeft bepalen wij exacte kleuren en materialen altijd in de ruimte zelf. Wij komen langs om samen de keuzes voor kleuren, vloerkleed en eventueel behang of raambekleding te maken. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is. 

Nadat je de meubels uitgebreid gezien en getest hebt, nemen we de opties door. We maken samen een keuze en vervolgens zorgen wij voor de bestelling en levering. De inkoopvoordelen die wij bij diverse fabrikanten en dealers krijgen, delen wij met onze klanten. 

6. UITVOERING & AFSTYLING

We nemen je de zorg uit handen door het contact met de bv. de meubelmaker, schilder en winkels te onderhouden. Hierbij stellen we ons netwerk van leveranciers ter beschikking waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit en service tegen een aantrekkelijke prijs.

Als de verf op de muren zit en de meubels geleverd zijn komen wij nog een laatste keer langs om de puntjes op de i te zetten. Hierin bepalen we de exacte plek van de meubels en zetten we de accessoires op een leuke en gezellige manier neer. Juist deze details maken jouw woning helemaal af!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

In zes stappen naar een prachtig interieur.
Wij ontwerpen en realiseren voor een heldere prijs.