06-48118893 franca@villadesta.nl

“ZIE NIET HOE HET IS, MAAR HOE HET KAN ZIJN”

Een interieur staat als een huis als alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Een kloppende basis met aandacht voor de samenwerking van kleuren en materialen.

éÉN interieurtraject, ÉÉn Prijs

Goed luisteren naar jouw wensen om te ontdekken waar jij behoefte aan hebt, is het vertrekpunt bij onze interieurontwerpen en adviezen. Praktische, creatieve oplossingen zorgen voor de functionaliteit. Een goed interieurontwerp gaat niet alleen over schoonheid en harmonie. Het gaat erom dat het gevoel en de sfeer die de ruimte bij je oproept bij jou past.

in zes stappen naar een nieuw interieur

1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we je ideeën en wensen. Wat wil je vervangen, en wat wil je juist houden? Hou je van kleur, of juist van een lichte basis? Hoe meer we van je weten, hoe beter. Zo krijgen wij een goed beeld hoe we jou het beste kunnen helpen.

2. MOodboards

Na de kennismaking gaan wij aan de slag met het analyseren van jouw stijlvoorkeuren en wensen. Op basis van alle informatie maken wij twee moodboards. Je kiest uit deze twee moodboards de stijlrichting die je het meest aanspreekt. Dit moodboard dient als onderlegger voor de keuzes in ons ontwerp.

3. Schetsontwerp

Op basis van het door jou gekozen moodboard maken wij een schetsontwerp. Hier presenteren we onze eerste ideeën voor de kleuren, materialen en meubels. Onze ervaring is dat zeker zitmeubilair heel persoonlijk is. Daarom geven wij al in een vroeg stadium voor alle meubels waar vervanging gewenst is een aantal opties zodat jullie zelf rustig de tijd hebben om deze meubels in het echt te bekijken en te proberen.

4. Presentatie Eindontwerp

Het schetsontwerp werken wij verder uit tot een eindontwerp. Indeling, inrichting, lichtplan, kleuren, vorm en verhoudingen en de materialen; alles komt samen in 3D. Met behulp van de Oculus Rift kun je virtueel rond kijken in je nieuwe huis. Extra praktisch aan het werken in 3D is dat we ter plekke aanpassingen kunnen laten zien. Hierdoor kunnen we met vertrouwen aan de volgende stap beginnen. Na afloop ontvang je een overzichtelijk document met daarin de 3D beelden en een handige shoppinglijst.

5. Kleur- en materiaalkeuze

Doordat elk huis een unieke lichtval heeft bepalen wij exacte kleuren en materialen altijd in de ruimte zelf. Wij komen langs om samen de keuzes voor kleuren, vloerkleed en eventueel behang of raambekleding te maken. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is.

6. Afstyling

Als de verf op de muren zit en de meubels geleverd zijn komen wij nog een laatste keer langs om de puntjes op de i te zetten. Hierin bepalen we de exacte plek van de meubels en zetten we de accessoires op een leuke en gezellige manier neer. Juist deze details maken jouw woning helemaal af!

INVESTERING  €2500,-

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Klinkt onze visie en werkwijze als een oplossing?
Aarzel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!