06-48118893 franca@villadesta.nl

“heldere lijnen, ruimte en licht”

“Vanuit de knelpunten van een ruimte tot creatieve oplossingen komen. ”

over villa d’esta

Villa d’Esta is een interieurstudio die interieurs ontwerpt en zorg draagt voor de realisatie daarvan. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf in je interieur herkent.

Wij zorgen ervoor dat je zelfverzekerd keuzes durft te maken waarover je achteraf zegt: “Hier was ik nooit op gekomen maar het voelt wel aan als mijn thuis.”

Franca de Jonge

Franca de Jonge

Interieurarchitect

In 1998 rond ik mijn studie Architectonische Vormgeving aan de KABK in Den Haag af en doe ik werkervaring op bij diverse architectenbureaus in binnen en buitenland. In 2008 start ik met mijn villa d’Esta. Een interieurblog, dat al snel uitgroeit uit tot een bekende site waar je veel inspiratie kunt opdoen voor je woning. Door het hele land geef ik aan honderden klanten kleur-, indeling- en stylingsadviezen. De samenwerking met Peter-Jan, die sinds 2017 bij villa d’Esta is betrokken zorgt voor de gewenste schaalvergroting waardoor ik mij meer kan richten op mijn oorspronkelijke werkvlak; interieurontwerp.

Peter- Jan van Es

Peter- Jan van Es

Interieurontwerper

Naast zijn werk als luchtverkeersleider op Schiphol ontwikkelde Peter-Jan een groeiende passie voor interieur. In de studio kan hij zijn liefde voor techniek en design combineren door telkens op zoek te zijn naar de nieuwste mogelijkheden. Zo verzorgt hij onder andere de 3D visuals en de VR, besteedt hij extra aandacht aan afwerking en detaillering en onderhoudt de contacten met de leveranciers zodat alles op rolletjes loopt.