06-48118893 franca@villadesta.nl

Interieurontwerp

Nieuwbouw woning | Regio Gelderland

Type object: Vrijstaande villa in jaren 30 stijl
Woonoppervlakte: 150 m2
Locatie: Ermelo
Aantal ruimtes: Beneden verdieping

Voor het ontwerp voor onze klant in Ermelo zijn we uitgegaan van de stijlvoorkeur die onze klanten omschreven als; Scandinavisch, fris en warm. Voor de materialen en kleuren hebben we gekozen voor een lichte basis aangevuld met een groen/blauw grijs kleurpalet met zwarte stalen accenten en houten elemente en betonciré

Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij we de buitenkant van de woning en de bosrijke omgeving naar binnen willen halen. Door het staal van de gevels in het meubilair terug te laten komen versterken we de relatie tussen binnen en buiten. Daarnaast hebben we het centrale punt van het huis geaccentueerd met wanden die worden afgewerkt met een levende verf. Dit blok verbindt daardoor alle verschillende ruimtes. Accenten hebben we in elke ruimte aangebracht door sfeerhoekjes te creëren met kleur, materiaal of vorm.

Woonkeuken
UITLEG

De keuken kan door stalen deuren worden afgesloten. In dit ontwerp is een woonbeton vloer geplaatst.

We hebben de bewoners twee varianten met verschillende tinten hout laten zien.

Belangrijk voor de bewoners was een mooie plek voor hun MapaWall en plek voor sleutels, mobiel etc. Op de grijze wand die als een leidraad door  de gehele beneden verdieping loopt wordt de MapaWall een echte eye-catcher. Met Pastoe Vision kun je op een leuke en speelse manier handige opbergruimte aan de wand creeeren.

Woonkamer

UITLEG

De woonkamer bestaat uit 2 zones. Een zitgedeelte in de serre en een tv-hoek aan de voorzijde van de jaren 30 villa. Op de vloer ligt een houten vloer met verschillende breedtes in licht eiken.

De serre hebben we aangekleed met een ovaalvormig kleed en een organisch gevormde bank waardoor de rechte lijnen van de architectuur worden doorbroken. De accentkleur groen uit het moodboard hebben we hier op alle wanden én het plafond toegepast.

In de tv-hoek hebben we de huidige bank van de bewoners terug laten komen. Het raam krijgt een extra accent door het groen kleurvlak met daarin een kunstwerk. De grijze wand is afgewerkt met een levendige verf zoals bijvoorbeeld Marrakesh Walls van Painting the Past.

over mijn diensten

Wat zeggen mijn klanten?

"Heel heel erg bedankt voor je uitgebreide stylingsadvies! Ik vind het heel leuk om te merken dat je in je advies echt bij onze stijl en ons budget aansluit."

Jolanda Nieuwbouw vrijstaande woning

"Bedankt voor al je tips en adviezen naast de kleurstalen. We kunnen hiermee echt verder aan de slag. We waren erg blij met al je plan. Je hebt ons geënthousiasmeerd!"

Chantal Jaren 50 tussenwoning

"We zijn helemaal blij met jouw voorstellen en overwegingen. Je hebt ons echt op een goed spoor gezet."

Michiel Jaren 70 vrijstaande woning

"WE ZIJN ERG BLIJ MET HET INTERIEURPLAN VAN FRANCA."Ons grootste doel was meer eenheid te creëren in stijl en sfeer in huis. Dat is nu gelukt."

Bernadette Jaren 30 hoekwoning

"Ik had Franca’s advies gevraagd omdat ik verdronk in de ideeën en soorten woonstijlen die mij aanspraken. Ik vond het fijn dat we direct met meubels gingen schuiven om de ideeën visueel te maken."

Sanne Jaren 30 tussenwoning

KAN JE WEL WAT ADVIES GEBRUIKEN?

PLAN EEN AFSPRAAK IN

laten we contact houden

updates

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn Interieur Styling Mini E-book met daarin:

Ontdek je eigen woonstijl
Laat Pinterest voor je werken
Mijn 9 gouden interieur tips

Samenwerken?

Of benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?
Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

ADRES

Nepveulaan 15
3705 LA Zeist
Open: ma – do
Tussen: 9.00 – 17.00

 

CONTACT

franca@villadesta.nl
06-48118893